Bellyboat en kayak

Deze hengels zijn wat korter dan de boothengels. De maten tussen de 160 tot 200 cm zijn het meest populair. Korte grepen en wat kleinere oogjes completeren deze soort hengels. De bijhengel mag wat langer zijn en soepeler van actie.

        

De Rascal is een hengel speciaal voor de bellyboat en kayak gebouwd. Ca 180cm lang en een CW van 20 gram. Pacbay blank, Sic oogjes, SK2 trigger reelhouder en AAA grade kurk. Hij is wat zachter als de reguliere verticaalhengel.Deze uitvoering kost 300 euro.

 

 

Deze bellyboathengel is gemaakt uit een Quickline blank, zeer strak en superlicht. Eigen gewicht 73gram!!

   

De molenversie van de Quickline gaat een hit worden, snel, licht en een mooi design!

  

Intussen, juni 2019, is er een nieuwe generatie verticaal en pelagic hengels. De blanks van Xzoga, dunne top, kleine diameter butt maar dikwandige blanks. Veel power en toch gevoelig. De eerste hengels zijn getest en goedgekeurddoor het team van JNLL. Binnenkort leverbaar in de webshop. Voorlopig een serie van 3 hengels, de light met 20gram wg, de medium met 30gram wg en de heavy met een wg van 50gram. Deze laatste is een geweldige pelagichengel!!! De vanafprijs zal rond de 350 euro liggen. Componenten van Seaguide en Fuji. Ook komt er een verticaalhengel die een wg van 15 gram heeft en snaarstrak is.